Ja då har 2010 års säsong nått sitt slut för de flest. Den första snön har varit här även om den är borta igen.Det finns ju några som åker året runt med dubbdäck och så. Men själv har jag kört färdigt. För egen del belv det inte så mycket åkt under sommaren, men resan ner till Italien kompenserade för det i fulla drag.

Som biträdande webmaster vill jag passa på att tacka alla goda vänner som åkt med på onsdagarna och gjort TYFRI MCs 2010 till det som det blivit. Och givetvis alla som kom på MC Gudstjänsten och ni som var med oss i kortegen för Trasdockan. Det är något vi alla i TYFRI MC brinner för.

Har ni bilder från sommaren som ni tycker skulle se bra ut på hemsidan så kan ni skicka dom till webmaster(a)tyfrimc.se

Nu kommer vintern och vi skall försöka hålla i hop och träffas några gånger även under vintern. Och vi skall oxå försöka få till en telefonsvarare till klubben. Min förhoppning är att vi skall kunna ha lite info om klubben och våra aktiviteter så som var vi åker nästa onsdag. Och framför allt så vi kan ringa och kolla om dagens tur blir av eller ej om det är risk för regn. Och man skall även kunna lämna meddelande till styrelsen. Än så länge är det bara en svarare med engelsk röst som vi skall ändra till något vettigt. Men vi har fått tag på ett skapligt enkelt nummer 08 – 51 720 920, men som sagt än är inget färdigt.

///Peter!

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv