TRASDOCKAN 2012

Hallå där alla vänner på två och tre hjul på Storstockholmsvägarna.

Vi i TYFRI MC vill åter igen puffa för och bjuda in er klubb till manifestationen för TRASDOCKAN.

Det är den kortegen vi har kört i flera år i ett samarbete med ATSUB, där visar vi vårt missnöje för de hemskheter som många barn även i vårt land råkar ut för idag. Det är något som ofta tigs och tysta ner i media tyvärr. I år blev även klart med att det blir en officiell dag för TRASDOCKAN den 25 augusti varje år. Notera detta datum i er klubbkalender för kommande år också.

Lite kort för vad det är ATSUB gör.
Atsub är en ideell och oberoende förening som bedriver opinionsbildning, informationsspridning och förändringsarbete för sexuellt utnyttjade barn och ungdomar samt deras anhöriga. www.atsub.se

Årets MC kortege för TRASDOCKAN startar på Röda Caféet den 25 augusti. Vi börjar och samla oss vid 15.30 för att sedan åka runt kl. 16.20 och sedan landa kortegen på Medborgarplatsen kl.17.00.

TRASDOCKA firar i år 10 års jubileum och det skulle vara kul om det blev ett rekord i antal motorcyklar som är med. Skulle även vara kul om det blev ett rekord i den summa vi skänker till ATSUB för deras ideella arbete de lägger ner för dessa barn och ungdomar.

Väl mött på vägen.

TYFRI MC

Dagens bibelord
Arkiv