Varje onsdag under sommaren träffas vi på torget vid Gullmarsplan om vädret tillåter.

Motorcyklar på torget vid Gullmarsplan straxt före 18:30 en onsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I år 2013 kör vi första turen den 1/5, det blir en dagstur med start kl 10:00.
Fram till och med augusti samlas vi annars straxt efter 18:00 och åker 18:30 på en trevlig sväng.
Vi har var och en med oss lite fika och stannar på något trevligt ställe och umgås.
I september börjar det bli mörkt tidigare och därför försöker vi åka redan kl 18:00

Alla är välkomna att åka med!

Det brukar var allt från 3 till 30 hojar av olika modell. Vi åker både racehoj, skoter, touring, offroad, custom och långgaffel. Vi åker nästan uteslutande asfalt och håller ett ganska lugnt tempo. Men på vissa sträckor brukar vi släppa iväg dom som vill gasa lite mer…

Vi älskar alla att åka MC, men tycker att den sociala biten är lika viktig. Vi är en mc klubb med kristen inriktning, men vad du tror är din ensak. Den skillnad som väl märks mest med vår klubb till skillnad från många andra är att det vi gör är alltid utan alkohol och droger, oavsett om det är med eller utan motorcyklar. Det är alltid någon som ber en öppen bön om beskydd innan vi startar t ex en onsdagstur, och så har vi ett rykte om oss att ha en underbar gemenskap.

Visst gör vi saker med mer kristen inriktning också, som att vi bl a arrangerar en MC Gudstjänst varje år i maj och har tillsammans med olika kyrkor arrangerat Alpha kurser några vintrar. Som i de flesta andra lubbar är ju alla våra arrangemang frivilliga. Vår klubb finns för att vi vill åka MC och umgås med trevliga människor, samtidigt vill vi visa andra att det går utmärkt att vara kristen och ha MC som ett av sina största intressen.

Vi har flera medlemmar som inte är bekännande kristna, medan styrelsen har krav på sig att ha en ordförande som är bekännande kristen och halva styrelsen måste vara bekännande.

///Styrelsen

Dagens bibelord
Arkiv