på rad

Prydliga rader av motorader

Lasse i plåtartagen

Hej!

Jag hoppas det inte har undgått någon att MC-mässan På två hjul hålls den 27-30 januari 2011 på Älvsjömässan.

Inför det har det kommit en förfrågan från McRF (Moped- och motorcykelbranschens riskförbund) till SMC Stockholm.

McRF söker efter MC-folk som kan ställa upp på ett kort inslag (10-15 sekunder) där personen säger något kort om varför han eller hon kör MC och vad som är det bästa med det för en reklamfilm. Filmen ska användas för att marknadsföra MC-mässan och kommer även att visas på mässan. De vill ha så stor bredd som möjligt av folk, dvs alla sorters MC-folk.

Det är kort varsel på detta, då det ska filmas i de närmaste veckorna, så Malin Blomquist på McRF är rätt flexibel med plats och tid för filmningen för varje person som vill ställa upp

Den som är intresserad av att ställa upp hör av sig till [email protected] eller telefon 08-411 30 65 snarast dock senast fredagen den 5 november 2010. Meddela namn, telefonnummer och en kort beskrivning av vem du är.

Mia Olsson
Ordförande
SMC Stockholms distrik

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv