Härlig stämning i Allhelgonakyrkan idag med predikan av Micke Bedrup och skön Gospel från 2 the Lord 🌹 50-talet trevliga bikers kom och dubbelt så många var inne i kyrkan 👍 MC-gudstjänsten avslutades med en kortege till Eldtomta café 😎 Stort tack till alla som hjälpte till och gjorde det här till en succé! Vill även rikta ett stort tack till alla klubbar som kom 🙏

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mc-gudstjanst-300x45.png

Äntligen! 11:e maj kl. 1100 i Allhelgonakyrkan, Söder, Stockholm lyfter vi med årets häftigaste mc-gudstjänst med nattvard under ledning av Bikerprästen Mikael Bedrup, gospelkören “2 the Lord” och en tuff livsberättelse av Martina Hallberg Strahl. Korv och svalkande dryck efteråt och vid tjänlig väderlek gemensam hojtur till coolt ställe. Gratis – ta gärna med hoj! Arrangör: TYFRI MC.

Alla är välkomna, med eller utan hoj

//TYFRI MC

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv