SMC uppmanar alla motorcyklister som kan att vara med och genomföra en tyst och stillastående demonstration.

Tanken är att alla som kan tar sin MC och åker in till Stockholms city till 9:30 och parkera mitt i varsin VANLIG bilparkeringsruta. Betalar avgiften för två timmar eller mer om möjligt. Ta en bild på sin MC och postar på den på SMC facebook sida, gärna så att P-biljetten syns om du fått en sådan.

Tanken är att de som kan skall fortsätta parkera i en fullstor ruta varje dag fram till 13 juni. Det kostar lite med kan vara väl investerade pengar om vi slipper betala i framtiden.

Syftet är givetvis att få bilisterna och politikerna på vår sida.

SMC skriver:

 

Den 23 april 9.30-11.30 samlas vi på Raoul Wallenbergs Torg, bredvid Nybroplan.

Viktigt – Parkera din tvåhjuling i en vanlig P-ruta i city, betala avgiften och ta en bild på din parkerade MC eller moped (gärna så att papperskvitto syns om du fått sådant) ladda upp bilden på SMC:s Facebooksida. Promenera sedan till Raoul Wallenbergs Torg, där vi ses klockan 9.30-11.30. Ha gärna på dig en gul varselväst med text “Stoppa nya P-regler”.
Ju fler vi blir som visar vårt missnöje desto större chans att påverka. Ju fler P-rutor som är upptagna på morgonen – desto bättre förstår bilisterna att våra P-regler inte ska försämras.
Fortsätt att parkera en MC eller EU-moped i varje P-ruta fram till 13 juni för att visa ditt missnöje.

Vi hjoppas att ni i Tyfri kommer.
Ett önskemål från oss är att ni i evenemangssidan skapar en tråd där ni taggar era medlemmar och diskuterar var ni ska träffas (vilken parkering ni ska ställa er på). Förhoppningen är att alla stora klubbar ”belamrar” varsin parkering i city, innan helgkommersen börjar.
Med vänliga hälsningar

Petra Holmlund

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv