Söndag 19/7 MC-manifestation i Stockholm till stöd för förföljda kristna i Mellanöstern. Stopp vid Turkiets ambassad, kort Gudstjänst i  Södertälje,  fotboll och grillkväll.

Arrangör: Assyrian Riders Sweden

Program 19 Juli

Kl. 12.00    Samling, Gärdet (utanför Kaknästornet)           12.40 Startar vi

12.45  litet uppehåll vid Turkiska ambassaden för att ropa våra paroller , så fortsätter vi vår färd via Strandvägen, Hamngatan, Sveavägen och ut på  E4 mot Södertälje. Om vår kortege hackas av trafikljusen, återsamling bredvid Statoil i Skärholmen så att kortegen är intakt.

13.45  Samling i s:t Jakob katedralen via stadskärnan i Södertälje och där håller  Mats Hedenby och fader Gabriel Barqasho en kort version av gudstjänst och båda präster förbereder varsitt tal på några minuter.

15.30  köra till Södertälje fotbollsarena, där ska alla MC bröder/systrar bjudas  på grill/hamburgare med bröd samt kaffe och representanter för MC klubbarna förbereds möjligheten att tala i ljud anläggning som vi kommer att ha på den sidan mot parkeringen, även tal från assyriska Riksförbundet etc.

17.30   bjuds alla MC bröder/systrar på en gratis hemma match för Assyriska, AFF   och det gästande laget.

18.00   Mats ska sparka match bollen och matchen går igång och efter matchen åker  alla hem och därmed är dagens arrangemang till       ända.

 

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv