Stort tack till alla er som åkte med oss i Trasdockekortegen och för de 5250 kr som vi fick in på startavgifter och lotteri. Pengar som går direkt till ATSUB.

Missa inte Trasdockekortegen som går från Röda Caféet, Vårby till Medborgarplatsen.

Samling inför Mc-kortegen vid Röda caféet i Vårberg 15:45. Vi startar sedan MC Kortegen kl. 16.40. Målet för kortegen är Medborgarplatsen, dit vi beräknas anlända c:a 17:15, där programmet under dagen är en manifestation mot sexuellt utnyttjande av barn och ungdom och stöd för dem och dess anhöriga. Den 25:e augusti är den nationella Trasdockedagen och anordnas av föreningen ATSUB, Anhöriga Till Sexuellt Utnyttjade Barn.På Caféet så kommer vi att informera om hur vi ska köra tillsammans och vilken väg kortegen skall gå. Som vanligt så kommer vi att ta upp en startavgift som vi brukar kalla för frivillig kortegavgift till ATSUB för deras verksamhet med dessa barn. Så håll gärna en 100-lapp eller mer i beredskap då vi går runt innan starten.affisch 2013 (1)
Arr: TYFRI MC

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv