Alltid roligt med statistik. Räknade igenom sommarens turer och det blev ung 265 hojar/människor som under 21 enskilda onsdags turer samlades för att ha gemensamt roligt samt åka båge.

I snitt så har vi mer än 12 hojar ute varje onsdag och med tanke på de regniga rundorna där få kommit så är ju det sanna snittet högre, kanske runt 15 hens. (Både han och hon alltså!!)

Och inte en enda onsdag har det blivit inställt. En tur var kanske i kortaste laget, (tvärs över gullmarsplan med lasse f i spetsen) Men den BLEV AV!!

Tycker klubben gör ett strålande arbete och jag är full av beundran för allt arbete som läggs ner av så många,  särskilt ordförandena både den gamle och den nye som får avsätta mycket egen tid för detta och hatten av för Anders o Lasse!! Limpans aldrig sinande engagemang och Lennarts räkenskaper inte att förglömma samt alla övriga frivilliga i stort som smått. Nu är det snart dax att täcka över våra hojar för denna gång men vi putsar väl på och sätter upp nästa års målsättning: jag förslår att vi skall samla:

Mer än 300 hojar under samtliga onsdagsturer 2013 samt ingen dag skall ställas in!!

 

Regn hindrar ingen!!

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv