På onsdag så kommer vi att åka en kortare (45 min – 1 timme) stads och Djurgårdstur med slutmål af Pontins väg 4-10 (som ligger cirka 200 m till höger efter Skansens stora entre, när man åker längs med Djurgårdsvägen) där vi nere vid en brygga drar igång grillen.
Jag ordnar med allt runt ikring grillen såsom kol, bröd, smör, ost,sallad, ketchup, senap osv. Det Du behöver tänka på är att ta med det du vill lägga på grillen samt dricka förståss.
Vi kommer att snirkla runt lite i stan på några udda gator och parker innan vi landar. Jag har passertillstånd till de vägar vi åker, om någon undrar ifall det vi gör är ok. Turen går i 30 km i timmen så inget racing denna dag. Vi kommer att passera Johannes kyrka, Engelbrekts kyrka, Oscars kyrka och Djurgårds kyrkan. Bla så kommer vi att se några vackra gator som Danderydsgatan och Eriksbergsgatan samt Timmermansorden. Ute på Djurgården så kommer vi att se Rosendals, Manilla skolan, Waldemarsudde, Blockhusudden, Wallenbergs skrytkåk, Täcka udde, Prinsessans Lilians hus, Kaknästornet, En hel massa stiliga ambassader på Nobelgatan mm mm mm så om du tappar bort oss så åk raka vägen till grillen och slappna av i solen?? Grillen står inne på Sjöfartsverkets anläggning och parkeringsplatser,kök och toaletter finns tillgängligt för oss. Väl mött !! Ulf
Vid B ligger grillningen!!

Karta för grillning

Comments are closed.

Dagens bibelord
Arkiv